söndag 18 juli 2010

Tacopaj o mys

Om ett litet tag ska vi ner o ta bussen mot Farsta...Vi måste köpa en fläkt o ha här hemma..d e lite väl varmt.. D e jobbigast för Scott.. Han orkar verkligen inte när d e så varmt..blir en massa gnäll o så blir han helt blöt...

Efter att vi har handlat fläkten ska vi handla lite grönsaker o sånt till middan o sen fortsätter vi till Johan o Charlotte.. E första gången jag kommer att få se hur de bor så d ska bli massa trevligt.. :D
Massa mys ska d bli ..

Igår hade vi lite folk här...Vi va först o åt lunch med Johan o Charlotte på Kina restaurangen i Farsta o sen åkte vi hem o tvättade(15-19) Efter d kom Annika, Tobbe, Mikey, Johan o Charlotte hit.. Killarna hade snackat om att de skulle spela kubb.
Jag o Charlotte stannade hemma med en trött Scott o tittade på en film om en psyko "nanny".


Imorrn kommer d att bli en lång dag .. Vi har massa att göra.. Först ska vi packa ner vår vagn så att vi kan skicka iväg den på lagning o sen ska vi vänta o se om jag får hem nått papper från försäkringskassan. När d e klart ska vi ner till biblioteket för att faxa våra intyg till Huge. O efter d måste Andreas ringa till hyresvärden o kolla hur d blir med uppsägningstiden.
Har inte orkat skriva så mycket i bloggen den senaste tiden så jag har inte berättat hur d gick med lägenheten vi va o kollade på här i skogås centrum.
Vi kom på plats 1, de ringde oss att sa att den va vår om vi fortfarande va intresserade. Nu gäller d bara att Huge godkänner oss så att vi får flytta in .. I sånna fall kommer Filip o Annika att bo hos oss.. Vi har snackat länge om att vi skulle flyttat ihop. D ska bli kul .. Ni får hålla tummarna så att vi får den ..






1 kommentar:

  1. Vilken söt bild hehe
    Vi får absolut ses nart, hoppas ni mår bra, kram

    SvaraRadera