torsdag 14 januari 2010

Öppna förskolan o familjerätten

Vaknade kvart i 8 för o mata Scott men han vägrade verkligen att vakna tog en halvtimma för att väcka honom . Efter att jag bytt blöja o matat han o fixade lite ersättning så gick vi ner till öppna förskolan där vi mötte upp Linnea o tjejerna. Passade på att göra hand o fotavtryck på Scott, ska ner o måla den tavlan nästa vecka (: massa kul ..

Efter att jag kom hem så va d dags att ringa till familjerätten..alla säger olika saker som man ska göra så jag vet inte vad som e rätt.. men nu sa de iaf att de skickar hem pappar(som kom typ nyss efter att jag ringt) o sen ska man ringa till den kvinnan som har hand om fastställning av faderskap o boka en tid så att man åker dit o skriver på papprerna.. Va allt ska va komplicerat om man inte e gift..
Men Scott fick iaf heta Michael Poip Scott.. Vi va ju lite osäkra på om de skulle godkänna Poip men d gjorde de.. vi märkte d på sjukhuset igår.. Men han heter ju Olsson i efternamn eftersom att vi inte vart hos familjerätten .. men så fort vi vart där så ska vi ringa till skattemyndigheten o byta till Gustafsson (:

1 kommentar:

  1. sluta skriv massa hela tiden, det är massa jobbigt

    SvaraRadera