tisdag 29 september 2015

Fixar lägenheten

Igår sprang jag runt hela dagen och fixade. Vi har bestämt att killarna ska byta rum så att Scott får ett större rum. Har gått upp med en massa saker till vinden och passade på att mäta dörren och vår plats för att se om vi får upp en av sofforna som står i rummet som Liam sover i och den får plats. 
Det stora projektet kommer att vara att bära dit den. Det är tur att man kan ta hissen i andra huset så man slipper bära upp den för trapporn här. Så efter att den är uppburen påbörjas operation byta rum.

Nu har jag iaf tömt ena skåpet i hallen på jackor och skor (var mycket skor som behövdes slängas, helt sjukt att man har kvar trasiga skor så länge utan att göra sig av med det).
Gjorde om det till ett fiskeskåp, så nu står alla Andreas fiske saker där inne. Istället för att ligga på golvet.

På torsdag och fredag ska jag till nya jobbet för att börja med min utbildning. Åh va jag har längtat. Under tiden ska pappa vara hemma och passa Liam.



Flyttade om lite inne på Liams rum så att det blev lite lättare att röra på sig där inne. Tar mer bilder sen efter att jag har burit in Scotts grejer in till rummet och Liams grejer in till lilla rummet. Får se hur det blir.


Jag och Scott hängde upp två krokar på ett skåp som ska göra det lättare för Scott att hänga upp sina kläder. Detta var ett billigare alternativ än en klädhängare som jag såg på Ikea.
Dessa hittade jag på Clas Ohlson



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar