onsdag 27 april 2011

Andrahandsuthyrningen vart inte godkänd :(

Ringde till Huge idag och skulle kolla hur det hade gått med vår ansökan, det har gått över en månad nu och vi har fortfarande inte hört nått. Då sa hon att det inte har kommit in nån ansökan och att hon ändå inte skulle godkänt den eftersom att vi ska på semester och då får man inte hyra ut den.

Så nu vet jag inte hur vi ska göra. Jag måste höra lite med Andreas . För om vi åker iväg och låter de bo här  utan att det blev godkänt så har Huge rätt att kasta ut oss sen. Är det värt det.
Men samtidigt så känns det dumt och säga till våra inneboende att de inte får bo hemma under tiden vi är bortresta. Aja måste höra runt lite och se så får vi bestämma oss sen.

Jag vill inte bli utslängd på gatan :(



3 kommentarer:

  1. Hur länge ska ni vara borta? Och varför ens fråga om det är ok om det bara gäller över en semester, jag skulle ha valt att se det som att de passade lgh (typ vattnade blommorna och sånt)..

    SvaraRadera
  2. men inneboende får man ju ha oavsett om man är på semester eller inte, du ska ju inte söka tillstånd för andrahandsuthyrning för att du ska på semester i 3 veckor..

    SvaraRadera
  3. Varför frågade ni ens? det är bara en kort tid eller?

    SvaraRadera