tisdag 5 april 2011

Inskolning dag 2

Idag går det mycket bättre för Scott.
När vi kom dit fick han gå in och leka med två äldre barn som är där. Scott tycker det är så kul att se när större barn springer runt och leker, så han satt o skratta hela tiden.
Efter det var det dags att äta lite fruk. Scott va snabbast på att äta men det va inte så konstigt han älskar frukt och måste trycka in hela på en gång. Så gör han alltid(fast idag va det inte lika stora bitar han tog)
När de ätit frukt var det dags för att sjunga så vi satt i en ring och Scott fick välja ett kort med en bild på ena sidan och en sångtext på den andra.
Scott valde bäbä vita lamm så då var det den som skulle sjungas först. Så fick nästa barn välja kort osv(11 barn totalt)
När det var klart sjöng de matsången och efter det var det matdags. Idag fick Scott i sig mycket mat.
Eter maten var det dags att läsa en saga för att sedan gå in i vilorummet o sova.
Det tog ett tag för honom att somna men så är det ju hemma oxå så det var inte så konstigt. Han satte sig upp hela tiden och prata och sen lade han ner huvudet på kudden och sen upp igen osv.
När det hade gått en halvtimma tyckte jag det var dags för honom att lägga sig ner(han gnugga sig i ögonen hela tiden) och när jag började gunga honom lite så somnade han på en gång.
Så om en halvtimme är det dags för mig att gå ner till förskolan igen. Vet inte exakt vad som kommer att hända då. Om det är så att han får gå hem eller om de vill att han ska va kvar och leka eller nått.

När man läser texten kanske man tänker att det gick jätte fort att göra allt men det kände som en evighet. Vi va där halv 10 och så skulle de sova halv 12. Så allt hann vi med på 2,5 timme (:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar