måndag 24 augusti 2015

Åhh

Idag åkte jag Liam och Andreas till Kista efter att vi lämnat Scott i skolan, för lämna Jeanines sl-kort som jag glömde att ge henne igår och efter det åkte vi till Täby för att titta lite.

När vi kom hem ringde jag till Caroline(grannen) för att se om hon ville komma förbi och fika lite grann med barnen =)
Bjöd på lite tosca kaka och kaffe och snacka massa skit =)
Sååå skönt att jag äntligen hittat en granne man kan umgås och prata med. Vi ska försöka hitta en dag då vi kan gå ut och dansa lite, men det gäller att det är en dag när papporna är hemma.

Nu håller jag på att försöka hitta något att ha på mig till på lördag till Jonas och Sannas bröllopsfest. Jag tycker det är så jobbigt att leta fram finkläder som man ska ha på sig på fest. Är absolut inge bra på det(burkar ju inte klä upp mig ) och känns inte som att något duger. Det värsta av allt är att hitta ett par bra skor man kan ha på sig. 

Jag är inte den som brukar gå runt med högklackat, kan man ha ballerina? Men det känns så luffigt när man har de på.
Har hittat ett par svarta som passar med min klänning(svart, rosa och vit) , men ska kolla i Farsta om jag hittar några andra(lär bli svårt eftersom jag har så äckligt små fötter)



Lite frukost, brukar inte äta frukost men tänkte att jag ville prova för att se om jag fortfarande mår illa efter att jag gör det. Och det gör jag tyvärr, vet inte riktigt vad det är men jag har hört att det inte är alla som kan äta frukost. om jag äter några timmar efter att jag har vaknat brukar det gå bättre.


Liam älskar att ta tag i sina fötter och försöker hela tiden dra in tårna i munnen, snart lyckas du booby.



Åka roslagsbana för första gången.



De skorna som jag kanske kan ha på mig till festen (men de är lite stora)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar