onsdag 19 augusti 2015

Första "skoldagen"

 Liam är inte den som orkar vänta, om nappen ramlar ut och vi inte snabbt är där och stoppar i nappen brukar han snabbt stoppa in hela näven i munnen. Men idag gick tummen bra när han skulle sova. Nu har han sovit i några timmar vilket var ett tag sen han gjorde. Det känns bra =)


Idag gick Andreas till skolan med Scott. Det gick som vi trodde att det skulle gå. Han sprang iväg en gång när han tyckte det var jobbigt men Andreas lyckades få han att stanna kvar när han sa att han bara skulle gå och handla.

Han tycker fortfarande att det är grymt jobbigt att han inte känner någon men han verkade ha lite kul iaf. När man frågar om han lekt med någon svarar han fortfarande nej men aa det kommer väl sen. Nu kan har iaf rita och han får rita mer i förskoleklassen än vad han fick på förskolan.

Imorgon måste vi lämna besked till chefen på förskolan om Scott ska dit eller inte. Om vi ser att Scott inte mår dåligt av att gå till Sjötorp imorgon så lämnar vi besked om att han kommer att gå kvar där till han får plats på mörtvik.


Om några timmar kommer farmor Jill hit för att vara med killarna medan jag går till ett möte på skolan där de ska prata lite om att gå i förskoleklass och vad vi ska tänka på.
Andreas ska iväg och fiska med Majki.

Idag fick Liam smaka lite gröt, jag vet inte riktigt om han gillade det eller inte. Tror han tycker det går lite för långsamt när man blir matad med sked. Med flaskan kan han få mycket på en gång :P




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar