tisdag 18 augusti 2015

Inskolning på fritids

Scott var inte så himla pigg på att gå till fritids idag. Vi försökte få han att ta med sig en kula och armband som han fick igår från Elie och Elias. Deras mamma berättade att armbandet har magiska krafter som gör att man inte tycker att det är läskigt att gå till fritids och skolan, men han ville inte ha med sig det idag.
Det var nog tur att både jag och Andreas följde med så att andreas kunde sitta med Scott i klassrummet och jag följde med alla föräldrar för att lyssna på fritidspersonalen som skulle berätta om skolan.

Vi lyckades lämna han en stund men informerade de på skolan om att han kan springa iväg vilket han sen gjorde. Men eftersom att de höll ett extra öga på han så kom han inte så långt. Så det gick väl inte så jätte bra men det funkade väl. Han lyckades prata med en kille som också tycker om minecraft.

Fick bekräftat idag att närhetsprincipen som kommunen alltid refererar till när man tycker de placerar barnen tokigt är bs.
Två barn som bor närmare sjötorpsskolan fick plats på mörtviksskolan. Vilket är skit skumt. Aja det är skönt att de tänker på våra barns säkerhet(jävla idioter).
Men Scott står iaf i kö fortfarande så vi se när han får börja på mörtvik. Vi får vänta på att någon familj kanske flyttar.

Mamma var förbi idag och passade Scott medan jag och Liam tog en fika med gudmor Sanna.
Tack igen mamma för att du tog dig tid att åka hit så jag kunde åka iväg en liten stund. Du är bäst!

Nu ska jag kolla klart på senaste terminator filmen så att jag får någon sömn :p




Tittade på apornas planet för första gången


Andreas lyckades äntligen få en fisk men kasta i den igen =(






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar