onsdag 26 augusti 2015

Port 73


Varje morgon har man behövt bråka med Scott om att gå till skolan, hoppas verkligen att det går över snart. Orkar inte ha det så här varje morgon.

Igår åkte jag och Liam till Farsta för att träffa Angela och Milton. Vi var förbi en av öppna förskolorna och gick sedan till centrum för att handla lite. Våre roligt om vi träffades lite oftare på öppna förskolorna. Längtar tills barnen är stora nog att leka tillsammans.

Idag ska vi åka till Port 73 och se om det finns något roligt att handla till Scott och Liam. Vi måste även hitta ett par gymnastikskor till Scott som har sin första gympalektion. Det är inte lätt att hitta inneskor utan svartsula.

När vi kommer hem ska jag börja måla lite bokstäver som jag har köpt till Liams rum sen är det bara bokstavslampan och lite tavelhyllor som fattas =)



Jag tog bilden uppochner det är därför den är så här =)


Nu går det mycket lättare och snabbare för Liam att rull sig och han lyckas nästan rulla tillbaka igen. Igår såg det nästan ut som att han skulle börja krypa. Han böjde benen och tog emot med fötterna(och åkte då fram lite) så med lite mer träning så kommer det nog snart. Men han tröttnar ganska snabbt på att ligga på mage.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar