torsdag 27 augusti 2015

Idag kommer mormor

Idag kommer mormor hit för att börja med maten inför festen på lördag. Scott och Liam är väldigt glada över att hon ska sova här i några dagar. Får se om grannarna kommer förbi en liten stund också. Caroline var sugen på att träffa min mamma och se hur hon gör haitisk mat =)


När vi går och hämtar Scott idag måste jag lämna in dessa paket till Direkten så att de kanske kommer fram till köparna imorgon =)
Så kul att man ändå lyckats bli av med lite saker via Tradera.



Jag har beställt två lampor av en tjej. Tycker de är så himla fina och då jag inte orkar pyssla med sånt själv så valde jag att beställa det i stället. Valde ett S som är ljusblått som ni ser på bilden och ett L som är svart. Kanske kan hämta de idag om L:et har torkat färdigt. Scott håller på att tjaja om att han vill ha sin lampa. Om ni är sugna på att se andra lampor som hon har gjort kan ni göra det på hennes instagramkonto lamporbytatchi. Om ni inte har instgram så kan ni skicka ett mail till henne lamporbytatchi@hotmail.com. Lamporna kostar 269 kronor styck.

Ska passa på att försöka måla lite bokstäver som jag köpte i veckan sen är det bara tavelhyllan kvar.
I Scotts rum ska jag hänga upp några tavlor som han har på sin tavelhylla nu så att han kan ha sitt S där. Nästa månad tänkte jag beställa födelsetavlor till barnen också =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar